•  року
  • --
  • :
  • --
menu
< Попередня новина

9.01.2020 16:18 - давність новини: 4 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Лісгосп

Громадяни вкотре засмічують ліс!

ДП "Вищедубечанський лісгосп» неодноразово звертався до громадськості з попередженнями про недопустимість засмічення лісових масивів побутовими відходами, й закликами не завдавати шкоди довкіллю.
Однак, громадяни провжують смітити, і, на жаль, не лише на місцях масового відпочинку, а й навіть у віддалених куточках, вивозячи цілі контейнери зі сміттям.
Так, днями за допомогою громадського контролю - небайдужого громадянина, працівниками державної лісової охорони, у Острівському лісництві, було виявлено несанкціоноване сміттєзвалише побутових відходів.

ДП "Вищедубечанський лісгсоп" було вжито заходів щодо його ліквідації та з метою притягнення до відповідальності особи, яка завезла в глиб лісу сміття, посилено контроль за даною територією.

Нагадуємо, нанесення шкоди навколишньому середовищу карається законом. Засмічення лісів відходами - тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти п’яти до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Вкотре закликаємо громадян не смітити в лісі!


Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(іншу картинку)