•  року
  • --
  • :
  • --
menu
< Попередня новина

16.09.2021 16:54 - давність новини: 3 р.
Категорія: Анонси

16 вересня 2021 року було дано старт програм Президента України «Зелена країна»

Вже у жовтні 2021 року розпочинається кампанія із масштабного заліснення України в рамках програми Президента України «Зелена країна». Ініціатива передбачає збереження та відтворення лісів, збільшення їх площі. Зокрема, у планах – висадити на території України 1 мільярд дерев у найближчі 3 роки. За 10 років площа лісів має зрости на 1 мільйон гектарів!

 

На спеціальному сайті, який вже доступний за посиланням zelenakraina.gov.ua, кожна людина зможе відслідкувати хід висадки лісу по окремих регіонах.

У рамках програми Президента лісівники будуть висаджувати одно- і двохрічні сіянці деревних та чагарникових порід (залежно від місцерозташування) - акція "Створюємо ліси разом".

 

Крім того, будь-хто зможе долучитися до масштабної еко-ініціативи і висадити ліс. Для цього потрібно заповнити спеціальну форму реєстрації на участь в акції “Створюємо ліси разом”. Під час висадки лісівники безкоштовно нададуть садивний матеріал і проведуть майстер-класи по садінню лісу.

 

ДП "Вищедубечанський лісгосп" долучився до запуску «Зеленої країни» і планує на території діяльності підприємства заходи, (які будуть проводить в залежності від погодних умов орієнтовно кінець жовтня- листопад), із посадки дерев - одно- і двохрічні сіянці сосни звичайної, то ж всі бажаючі можуть долучитись шляхом подання заявки у довільній формі із особистими даними (ПІБ,контактний номер телефону, електронна пошта за наявності):

 

- або на електронну пошту info@remove-this.vdlg.com.ua

 

- написати в приватні повідомлення сторінки у Фейсбук m.me/vdlg.com.ua

 

Також долучитись до масштабної еко-ініціативи і висадити ліс можна заповнивши спеціальну форму реєстрації на участь в акції “Створюємо ліси разом” на спеціальному сайті, який вже доступний за посиланням zelenakraina.gov.ua

 

Контактні дані відповідальної особи за акцію "Створюємо ліси разом" по ДП "Вищедубечанський лісгосп" , (у якого можна уточнити деталі) - головний лісничий, Шиян Анатолій Іванович, тел .050-371-90-71

 


Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(іншу картинку)