•  року
  • --
  • :
  • --
menu
< Попередня новина

8.10.2019 18:42 - давність новини: 4 р.

Колективний договір ДП "Вищедубечанський лісгосп" було визнано найкращим за 2017-2019 роки

Роботодавця і працівників пов’язують трудові відносини, які накладають на кожну зі сторін ряд обов’язків і гарантують певні права. Такі права, гарантії додатково можуть бути закріплені крім трудового договору та іншими документами, зокрема колективним договором.

За час непростого шляху реформування підприємства, наш трудовий колектив досяг із роботодавцем високо рівня порозуміння та відносин, що дало змогу на новому рівні врегулювати трудові віносини та гарантії працівників, і створити такий Колективний договір, що допомагає вирішити багато спірних ситуації, уникнути конфліктів, зацікавити працівників у сумлінному виконанні своєї роботи.

04 жовтня 2019 року в рамках відзначення "2-ї річниці Всесвітнього дня дій за гідну працю" Федерацією профспілок України було проведено круглий стіл на тему "Гідні соціально-трудові стандарти- запорука злагоди в суспільстві", під час якого відбулося урочисте нагородження переможців та лауреатів Всеукраїнського конкурсу на кращий колективний договір за 2017-2019 року.
.
Колективний договір ДП "Вищедубечанський лісгосп" було визнано найкращим за 2017-2019 роки за що колектив було нагороджено згаком "За найкращий колектиіний договір", а нашого керівника, Головецького М.П., знаком Федерації профспілок України "За розвиток соціального партнерства". .

Дякуємо за таку високу оцінку співпраці нашого трудового колективу та роботадавця!


Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(іншу картинку)