•  року
  • --
  • :
  • --
menu
< Попередня новина

6.06.2019 14:38 - давність новини: 5 р.

Відкрито Центр надання адміністративних послуг знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Святошинська, 30

Даний центр було створено за ініціативи керівництва Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства та ДП «Київське лісове господарство», для поліпшення якості надання послуг громадянам та юридичним особами.

Відкриття даного центру сприятиме оперативному та якісному наданню адміністративних послуг та послуг з видачі сертифікатів про походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій.
Зокрема, відтепер громадяни, які хочуть стати мисливцями та отримати мисливський квиток або ж обміняти контрольну картку обліку добутої дичини і порушень правил полювання, підприємці-експортери лісоматеріалів, яким необхідно отримати сертифікат про їх походження, можуть звертатися в даний центр.
В забезпеченні функціонування даного Центру задіяно п’ять посадових осіб Управління та три працівники ДП «ЛІАЦ», а для зручності вже існуючих та майбутніх мисливців Центр облаштовано платіжним терміналом. Раніше ж, для оплати адміністративних послуг, громадяни користувались послугами банківських установ, які територіально незручно розташовані, що ускладнювало процес отримання адміністративної послуги та потребувало витрати додаткового часу.
Перелік послуг, які відтепер можна отримати в Центрі надання адміністративних послуг:
- скласти іспит та отримати посвідчення мисливця;
- отримати чи обміняти контрольну картку обліку добутої дичини та порушень правил полювання;
- отримати дублікат посвідчення мисливця;
- отримати дублікат контрольної картки обліку добутої дичини та порушень правил полювання;
- отримати сертифікат про походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій. Центр надання адміністративних послуг знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Святошинська, 30


Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(іншу картинку)