•  року
  • --
  • :
  • --
menu
< Попередня новина

24.08.2016 10:46 - давність новини: 8 р.
Категорія: Загальні новини

Звернення т.в.о. Голови Держлісагентства Христини Юшкевич з нагоди 25-ої річниці Незалежності України

…Буває , часом сліпну від краси,
Спинюсь, не тямлю, що воно за диво, -
Оці степи, це небо, ці ліси,
Усе так гарно, чисто, незрадливо,
Усе як є – дорога, явори,
Усе моє – все зветься Україна…

 
Читаючи ці рядки Ліни Костенко з уривку історичного роману у віршах «Маруся Чурай», одразу перед очима постає уявлення красивої та незалежної України.

І перше, що приходить на думку – це гарні ліси українського Полісся, Лісостепу і, звичайно, Карпат.

У цей святковий день хочу побажати всім нам впевненості та наснаги для того, щоб спільними зусиллями і влади, і громадськості, і просто небайдужих людей ми разом змогли зберегти та примножити зелені насадження нашої держави. Адже, недарма кажуть, що ліс – це золото України, яке за умови належного догляду та дбайливого використання може приносити користь багатьом нашим поколінням.

У мене, як і в більшості нашого суспільства, болить душа за те, що останнім часом відбувається в лісовій галузі. Зараз ми намагаємося протистояти та боротися з ворогами лісу. Дякую всім за допомогу у цій боротьбі.

Вірю, що так само, як і військові та добровольці на Сході України відстоюють наше право на подальшу незалежність – так і ми з вами відстоїмо право споглядати на гарні дерева, дихати чистим повітрям та милуватися красою українських лісів.

Хочу також привітати і подякувати працівників лісового господарства України. Не дивлячись на всі труднощі, з якими вам доводиться перетинатися, ви за покликом серця служите нашій державі. Упевнена, що лише фахові, добрі та чуйні люди можуть доглядати за лісами. Адже справжній лісівник ніколи не дозволить пошкодити жодного дерева.

Лише єдність, взаємоповага та працелюбність стане запорукою розвитку нашої держави, добробуту кожної української сім’ї та здорового, щасливого зростання майбутніх поколінь.

Бажаю всім здоров’я, миру, радості, творчого натхнення та віри у себе й у щасливе майбутнє України!

З Днем Незалежності!
 
 
З повагою,
Христина Юшкевич

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(іншу картинку)