•  року
  • --
  • :
  • --
menu
< Попередня новина

30.11.2017 11:24 - давність новини: 6 р.
Автор:  Прес-служба ДП "Вищедубечанський лісгосп"

ЗБЕРЕЖИ ЯЛИНКУ, НЕ РУБАЙ ЇЇ!

Скоро свято, якого з нетерпінням чекають і дорослі, і діти - Новий рік. Головним атрибутом новорічних свят до сих пір є ялинка.

Але цей період у лісівників ДП «Вищедубечанський лісгосп» викликає тривогу і занепокоєння. Оскільки саме в цей час активізують свою діяльність браконьєри або ті, хто хоче підзаробити. Тому для попередження несанкціонованого вирубування новорічних красунь державною лісовою охороною із залученням Національної поліції, екологічної інспекції та засобів масової інформації  з 1 грудня 2017 року почнуть проводитися рейди по виявленню лісопорушників. Ці рейдові бригади перевірятимуть наявність прикріплених пластикових бірок або самоклеючих етикеток до стовбура новорічного деревця, документи на право придбання та реалізацію ялинок, зокрема, товарно-транспортні накладні встановленого зразка з відповідними відмітками відвантажувача.

Звертаємо Вашу увагу, що за кожне незаконно зрубане дерево доведеться заплатити штраф як мінімум 484,27 грн. - для громадян та 518,27 грн. - для посадових осіб.

З метою уникнення проблем із законодавством та за для збереження лісів нашої держави, всіх охочих придбати ялинку, запрошуємо звертатися до лісівників ДП “Вищедубечанський лісгосп” за телефоном 099-729-03-64 (Середа Іван Леонідович) або на Ялинковому ярмарку з продажу новорічних ялинок, який розпочне свою роботу з 12 грудня 2017року за адресою с. Пірново, вул. Партизанська 1, контора Пірнівського лісництва.

Шановні друзі! Не знищуйте лісових красунь, і ліс віддячить вам прохолодою у літню спеку, грибами та ягодами восени, чистим повітрям у будь-яку пору року.

І нехай ніщо не зіпсує Вам святкового настрою!!!


Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(іншу картинку)