•  року
  • --
  • :
  • --
menu
< Попередня новина

28.07.2017 14:08 - давність новини: 7 р.
Категорія: Загальні новини

Збережемо зелені легені планети!

Для попередження та недопущення виникнення лісових пожеж працівники ДП «Вищедубечанський лісгосп» мобілізували всі сили та засоби підприємства. Так на території лісгоспу постійно ведеться цілодобове чергування та відеонагляд за лісовими насадженнями, перекриваються шлагбаумами та перекопуються в’їзди до лісових масивів.

За перше півріччя 2017 року на території лісгоспу було влаштовано 358 км мінералізованих смуг та проведено 600 км доглядів за ними.

Крім того, лісова охорона ДП «Вищедубечанський лісгосп» постійно здійснюють патрулювання лісових масивів, проводять роз’яснювальну роботу з населенням, щоб не допустити порушень правил пожежної безпеки у лісах зі сторони громадян.

Лісівники ДП "Вищедубечанський лісгосп" вкотре закликають громадян неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки під час перебування у лісі, а за можливості взагалі відмовитися від відвідування лісів у пожежонебезпечний період.
Звертаємося до громадян, які все ж планують відпочинок в лісі надавати перевагу безпечному відпочинку – у спеціально облаштованих  місцях вздовж доріг.

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(іншу картинку)