•  року
  • --
  • :
  • --
menu
< Попередня новина

2.09.2020 16:31 - давність новини: 4 р.
Категорія: Оперативна інформація
Автор:  лісгосп

Запрошуємо місцевих жителів взяти участь у процесі здійснення відведення лісових ділянок для заготівлі деревини на території в Лебедівської сільської ради та Сувидської сільської ради.

Шановні місцеві жителі, активісти та просто небайдужі громадяни, ми неодноразово повторювали, що наш лісгосп завджи відкритий до співпраці із громадськістю, то ж доводимо наступну інформацію:
Починаючи із сьогоднішнього дня, протягом тижня, в залежності від погодних умов та виробничого завантаження, ДП "Вищедубечанський лісгосп" проводитеме заходи із відведення лісових ділянок для заготівлі деревини на території в адміністративних межах Лебедівської сільської ради та Сувидської сільської ради.

З метою уникнення маніпуляцій щодо однобічного прийняття рішень лісівниками щиро запрошуємо Вас долучитись, і прийняти участь у процесі здійснення "відводів" та на власні очі побачити як він проходить.
Ви зможете поставити хвилюючі вас питання безпосередньо лісничим та впевнені дізнаєтесь багато нового для себе і побачите, що наше підприємство діє в межах чинного законодавства та встановлених санітарних правил в лісах.

Бажаючих прийняти участь просимо телефонувати та уточнювати день та місце за номерами лісничих:
- на території Лебедівської сільської ради: 0934158672 Ігор.
- на території Сувидської сільської ради 0685123438 Владислав.

В подальшому плануємо повідомляти та залучати громадськість і по інших територіях діяльності, то ж слідкуйте за нашими новинами. 
Бачити менше

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(іншу картинку)