•  року
  • --
  • :
  • --
menu
< Попередня новина

18.01.2018 16:37 - давність новини: 6 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба ДП "Вищедубечанський лісгосп"

Забезпечення належних умов праці

За минулий рік відповідно до статті 19 Закону України «Про охорону праці» на фінансування профілактичних заходів з охорони праці, виконання загальнодержавної, галузевих та регіональних програм поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища, інших державних програм, спрямованих на запобігання нещасним випадкам та професійним захворюванням ДП «Вищедубечанський лісгосп» було використано 105 тис. грн власних коштів, а саме встановлено стенди та знаки з охорони праці, закуплено спецодяг для робітників.
 
Для покращення умов роботи та з метою охорони праці, збереження здоров’я працівників у цехах переробки деревини встановлено сучасне обладнання для освітлення приміщень, яке не лише економить електроспоживання, але й покращує умови праці та зменшує ризики виникнення нещасних випадків на виробництві.
 
З метою збереження та покращення тепло та енергоефективності на підприємстві встановлено новий сучасний твердопаливний котел, який в порівнянні зі старим має значно вищий коефіцієнт тепловіддачі.

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(іншу картинку)