•  року
  • --
  • :
  • --
menu
< Попередня новина

11.07.2016 14:01 - давність новини: 8 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба Держлісагентства

За минулий тиждень у лісах ліквідовано 20 пожеж

За оперативними даними Державного агентства лісових ресурсів України протягом 4-10 липня працівниками державної лісової охорони ліквідовано 20 пожеж на площі 5,5 га в лісах державних підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління відомства.

Зокрема, лісові пожежі було ліквідовано у Київській, Чернігівській, Черкаській, Дніпропетровській, Харківській, Запорізькій, Херсонській, Донецькій та Луганській областях.

Державна лісова охорона продовжує здійснювати профілактичні організаційні заходи з метою запобігання виникненню лісових пожеж та оперативного їх гасіння.

Наголошуємо, що на значній території України рівень пожежної небезпеки продовжує залишатися високим. Тому закликаємо громадян дотримуватися правил пожежної безпеки під час перебування у лісі, а за можливості взагалі відмовитися від відвідування лісів у пожежонебезпечний період.

Якщо ви виявили загоряння у лісі, перш за все, потрібно телефонувати на номер 101. Також у Держлісагентстві цілодобово працюють телефонні лінії, на які громадяни можуть повідомляти про випадки загоряння у лісових масивах. Номери цих телефонів - (044) 235-56-20, 226-32-53.

Пам’ятайте, що лише дотримання елементарних правил пожежної безпеки застереже від трагічних наслідків!

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(іншу картинку)