•  року
  • --
  • :
  • --
menu
< Попередня новина

30.07.2021 08:52 - давність новини: 3 р.

З метою реалізації проєкту "Зелена країна" було проведно зустрчз головами місцевих громад

У червні 2021 року Президентом України було підписано Указ про старт екологічного проєкту "Зелена країна", метою якого є збільшити площі лісів по всій Україні, в тому числі й у Вишгородському та Броварських районах Київської області.
В рамках даного проєкту, для збільшення зелених насаджень України, було також запропоновано учасникам засідання палати регіонів Конгресу місцевих і регіональних влад створити новий парк в кожній громаді. ДП «Вищедубечанський лісгосп» готове долучитись до реалізації проєкту "Зелена країна" та, в межах своїх можливостей, надати необхідну допомогу територіальним громадам у реалізації проєктів спрямованих збільшення на її території зелених насаджень.
В кінці липня, для виконання даної мети, ДП "Вищедубечанський лісгосп" було проведено наради Із головами Пірнівської та Зазимської територіальних громад, з метою виявлення самозаліснених та придатних до створення лісів земельних ділянок державної та комунальної сфери для їх подальшого використання для посадок лісових культур та використання як земель державного лісового фонду.
Після наради головами громад була взята на опрацювання для детального аналізу інформація щодо необхідності виділення даних земель під реалізацію проекту.
ДП "Вищедубечанський лісгосп" чекає на результати і готовий розпочати роботу спрямовану виконання проекту ініційованого Президентом України.

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(іншу картинку)