•  року
  • --
  • :
  • --
menu
< Попередня новина

17.03.2017 16:26 - давність новини: 7 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба ДП "Вищедубечанський лісгосп"

Вищедубечанські лісівники готові до пожежонебезпечного періоду

15 березня працівниками управління ВПБ УЗНС ГУ ДСНС України у Київській області та Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства була здійснена перевірка готовності ДП «Вищедубечанський лісгосп» до цьогорічного пожежонебезпечного періоду. Під час перевірки основна увага зверталася на організаційні та планові заходи лісогосподарського підприємства, організацію чергувань в лісгоспі та лісництвах технічний стан пожежної техніки та обладнання для гасіння лісових пожеж, укомплектованість лісової пожежної станцій і пунктів збереження протипожежного інвентарю.

На день перевірки у лісгоспі в наявності погоджений та затверджений мобілізаційний план по гасінню великих лісових пожеж, встановлено пано, аншлаги та заборонні знаки.

На території лісгоспу знаходиться 2 пожежно-спостережні вежі, які готові до подальшої безпечної експлуатації та 3 камери відео спостереження за лісовими масивами для своєчасного виявлення лісових пожеж.

В складі лісової пожежної станції зосереджено 2 пожежні автомобілі, 1 цистерна для підвозу води, 3 лісопожежні модулі та укомплектовано необхідним реманентом пункт.

Окрім того, у кожному лісництві також створені та укомплектовані необхідним реманентом пункти.

Після закінчення перевірки спеціалістами управління ВПБ УЗНС ГУ ДСНС України у Київській області та Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства було зроблено висновок про те, що ДП «Вищедубечанський лісгосп» готовий до початку пожежонебезпечного періоду.


Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(іншу картинку)