•  року
  • --
  • :
  • --
menu
< Попередня новина

31.01.2018 15:29 - давність новини: 6 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба ДП "Вищедубечанський лісгосп"

Техніка безпеки перш за все

Згідно з затвердженим графіком в адміністративному будинку лісгоспу відповідно до вимог Закону України «Про охорону праці» та керуючись положенням «Про навчання з питань охорони праці» було проведено щорічне навчання з охорони праці відповідних категорій працівників підприємства, а саме: працівники державної лісової охорони , лісопромислового комплексу та лісової пожежної станції.
 
Інженером з охорони праці Володимиром Войтовичем було прочитано курс лекцій з «Правил охорони праці для працівників лісової і деревообробної промисловості», «Правил пожежної, техногенної та електробезпеки, гігієни праці» та переглянуто робочі інструкції з охорони праці.
 
Перевірку знань забезпечувала створена комісія у складі: Василя Бруя. – головного інженера (голови комісії), Анатолія Шияна - головного лісничого, Сергія Іващенка - голови профкому, Володимира Войтовича - інженера з охорони праці. Попередньо всі члени комісії пройшли відповідне навчання і атестацію.
 
На завершення  навчання комісією було перевірено знання присутніх слухачів, результати яких зафіксовано протоколами перевірки знань. Всі працівники допущені до виконання своїх посадових обов'язків.

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(іншу картинку)