•  року
  • --
  • :
  • --
menu
< Попередня новина

29.05.2017 10:35 - давність новини: 7 р.
Категорія: Загальні новини

Спільні навчання з ліквідації лісових пожеж

26 травня на базі нашого підприємства поблизу с. Жукин під керівництвом першого голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Савченка було проведене спеціальне навчання з органами управління та силами цивільного захисту щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, спричиненої лісовими пожежами.

До участі в навчанні було залучено: Держлісагенство України, Київська ОДА, Вишгородська РДА, Держслужба України з надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради, Департамент з питань цивільного захисту та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Київської ОДА, Київське обласне та по м.Києву управління лісового та мисливського господарства, ГУ ДСНС України у Київській області, ГУ ДСНС України у м.Києві, Спеціальний авіаційний загін ОРС ЦЗ ДСНС України.

У навчанні взяли участь більше двох десятків одиниць техніки, квадрокоптер, вертоліт, літак  та близько сотні рятувальників.

На думку організаторів, мети навчань було досягнуто. Учасники обговорили шляхи взаємодії лісокористувачів та пожежно-рятувальної служби з метою недопущення пожеж в лісових масивах, взаємоінформування про виникнення пожеж, розглянули порядок дій по їх гасінню, а також практично відпрацювали злагодженість дій усіх залучених служб під час гасіння умовної пожежі.

Вкотре лісівники ДП «Вищедубечанський лісгосп» нагадують усім відпочиваючим та любителям пікніків: особливо влітку треба бути дуже обережними і не розводити багаття, як поблизу, так і у самому лісі. Штрафи за такі порушення становлять від 85 і до 8,5 тисяч гривень.


Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(іншу картинку)