•  року
  • --
  • :
  • --
menu
< Попередня новина

17.11.2017 10:57 - давність новини: 6 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба ДП ВДЛГ

Розширене засідання технічної ради

15 листопада 2017 року у приміщенні ДП «Вищедубечанський лісгосп» під керівництвом директора лісгоспу Михайла Головецького відбулося розширене засідання технічної ради лісгоспу, участь в якому взяли головні спеціалісти, начальник цеху переробки деревини, інженерний склад підприємства, лісничі.

Директор лісгоспу Михайло Головецький підкреслив, що необхідно продовжувати працювати у заданому темпі, адже досягнуті результати роботи та основні господарсько-фінансові показники сприяють успішному завершенню року. Також він наголосив всім присутнім, а особливо лісничим, що потрібно докласти максимальних зусиль для підвищення авторитету підприємства та зберегти довіру і повагу громадськості до працівників лісової галузі.

Головний економіст Юлія Алєксєєва зупинилася на позитивних тенденціях фінансово-економічної діяльності, що напрацьовані сьогодні. За 9 місяців 2017 року отримано чистого прибутку 4,4 мільйони гривень. Рентабельність діяльності лісгоспу становить 7,3 %. З початку року лісгоспом сплачено до зведеного бюджету 13,5 мільйонів гривень податків і зборів, єдиного соціального внеску 3,5 мільйони гривень. Загальна сума сплачених податків, зборів та обов’язкових платежів складає 28% отриманого чистого доходу від реалізації продукції. Випущено товарної продукції переробки на 28 % більше в порівнянні з 9 місяцями 2016 року, при цьому пущено в переробку 27,2 тис. куб.м. деревини.

На ведення лісового господарства було витрачено 24,2 млн.грн. власних коштів.

Зароблені кошти підприємство продовжує вкладати у розвиток власного виробництва. Так на освоєння капітальних інвестицій лісгоспом направлено1,6 мільйонів гривень.

Про підготовку до аукціонних торгів необробленої деревини I кварталу 2018 року та хід реалізації деревини у IV кварталі цього року доповів головний інженер Василь Бруй. Зупинився на виконанні об’ємів поставок деревини на цех переробки підприємства. Вказав він і на дотримання правил охорони праці і техніки безпеки на всіх напрямках лісогосподарської діяльності.

Головний лісничий лісгоспу Анатолій Шиян наголосив на тому, що потрібно посилити роботу по охороні хвойних насаджень, а особливо молодняків та плантацій новорічних ялинок, оскільки браконьєри можуть здійснювати незаконні рубки ще в листопаді. Також акцентував увагу інженера з охорони та захисту лісу на посиленні рейдової роботи з охорони мисливського фонду для запобігання браконьєрству.

Підсумовуючи результати діяльності підприємства, технічною радою було прийнято ряд рішень щодо основних завдань до кінця цього - початок наступного років та шляхів їх подальшого виконання.


Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(іншу картинку)