•  року
  • --
  • :
  • --
menu
< Попередня новина

12.09.2017 10:16 - давність новини: 7 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба Вищедубечанського лісгоспу

Робочий візит напередодні професійного свята

11 вересня 2017 року напередодні Дня працівника лісового господарства державне підприємство «Вищедубечанське лісове господарство» з робочим візитом  відвідали начальник Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства Бойко Олексій Леонідович та перший заступник начальника управління Гузенко Руслан Володимирович.
Під час зустрічі за участю директора Головецького Михайла Петровича, головних спеціалістів, інженерів та лісничих було обговорено специфіку роботи підприємства, висвітлено наявні проблеми та пропозиції щодо шляхів їх вирішення. Також керівництво управління ознайомилось з виробничими підрозділами лісгоспу.
Олексій Леонідович привітав колектив лісгоспу з професійним святом та вручив працівникам підприємства грамоти та подяки від Державного агентства лісового господарства України та Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства .
Начальником управління було відмічено, що стабільний фінансово-господарський стан підприємства значною мірою є результатом реорганізації структурних підрозділів за польським методом,  злагодженої роботи директора та всього колективу підприємства. Олексій Леонідович також відмітив, що успіх, стабільність і процвітання лісової галузі неможливий без стабільної роботи та досягнень підприємства, а тому побажав не зупинятися на досягнутому і надалі працювати на результат.
Також наголосив, що ліс є національним багатством і є об’єктом права власності українського народу, а тому основним завданням є ефективне ведення лісового господарства і заліснення нових територій.
В свою чергу директор ДП «Вищедубечанський лісгосп»  від свого імені та всього колективу привітав Олексія Леонідовича з професійним святом  і побажав успіхів на посаді та плідної співпраці.

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(іншу картинку)