•  року
  • --
  • :
  • --
menu
< Попередня новина

24.07.2018 16:20 - давність новини: 6 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба ДП "Вищедубечанський лісгосп"

РОБОЧИЙ ВІЗИТ НА ЦЕХ ПЕРЕРОБКИ ДЕРЕВИНИ

Сьогодні з робочим візитом ДП «Вищедубечанський лісгосп» відвідало керівництво Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства. Начальник управління  Олексій Бойко разом зі своїми заступниками Тарасом Васьківом та Олександром Цюцюрою оглянули цехи переробки деревини та ознайомились з новим деревообробним обладнанням, яке було придбано за власні кошти підприємства у 2017 та 2018 роках для переробки низькоякісної деревини. Особливу увагу керівництва було звернуто на нову деревообробну лінію, яка днями запущена в експлуатацію. В цілому на переоснащення цехів переробки за перше півріччя 2018 року підприємством було витрачено 3,5 млн. грн.
 
Загалом підприємство з  початку 2018 року переробило 21703 куб.м. низькоякісної деревини, що на 28 % більше в порівнянні з відповідним  періодом минулого року.
 
ДП «Вищедубечанський лісгосп» не зупиняється на досягнутому та  планує  в подальшому нарощувати обсяги переробки деревини для більшої конкурентоспроможності, що дозволить вийти на нові ринки збуту. 

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(іншу картинку)