•  року
  • --
  • :
  • --
menu
< Попередня новина

14.09.2017 17:55 - давність новини: 7 р.
Категорія: Загальні новини

Привітання начальника Київського обласного та по м. Києву УЛМГ Олексія Бойка з Днем працівника лісу.

Шановні колеги, ветерани лісової галузі, друзі, однодумці та соратники!
Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівника лісу!!!
Сьогодні лісове господарство та пов'язані з ним галузі лісопромислового комплексу задіяні у вирішенні багатьох життєво важливих для країни питань - від екології до економіки. 
Лісова галузь вирішує відповідальні завдання щодо забезпечення економічної, екологічної та енергетичної безпеки України.
Ми, друзі, зайняті благородною справою збереження, раціонального використання і примноження лісів – нашого головного національного багатства, ми виконуємо високу місію з повною самовіддачею, створюючи міцний фундамент для майбутніх поколінь, які і через сотні років будуть користуватися плодами нашої праці.
Вже зараз нам вдалося виробити ефективні підходи до дбайливого використання "зеленого золота", проводити масштабну діяльність по заощадженню лісів, приділяти велику увагу профілактиці і боротьбі з лісовими пожежами. Ми здійснюємо серйозні наукові дослідження, ведемо постійну просвітницьку кампанію по вихованню в суспільстві шанобливого ставлення до оточуючого середовища.
Упевнений, що завдяки Вашому ентузіазму, сумлінності, компетентності Ви і далі будете динамічно розвивати лісову галузь, а Ваші знання, досвід та відданість професії завжди будуть служити прогресу України.
Від душі бажаю кожному працівнику лісової галузі міцного здоров'я, щастя, оптимізму, благополуччя і святкового настрою!
З повагою Олексій Бойко 

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(іншу картинку)