•  року
  • --
  • :
  • --
menu
< Попередня новина

16.05.2018 15:30 - давність новини: 6 р.
Категорія: Загальні новини

Позитивні рішення на користь держави

Як і в попередні роки, у 2018 році ДП "Вищедубечанський лісгосп" постійно вживає всіх можливих заходів щодо повернення незаконно вилучених у приватну власність земельних ділянок лісового фонду. Підприємством постійно здійснюється моніторинг ввірених ділянок лісового фонду, даних Публічної кадастрової карти та подається інформація до вищестоящих органів управління та провоохоронних органів, з метою залучення до процесу повернення земельних ділянок. На даний момент в провадженні нашого підприємсва перебуває близько 25 відкритих судових справ стосовно земельних правопорушень.
 
Як відомо, судові процеси в даній категорії справ є досить складними та дуже тривалими.
 
І ось 20 квітня 2018 року, за підтримки Броварської місцевої прокуратури, було повернуто чергову земельну ділянку, а саме задоволено позов, заявлений прокуратурою в інтересах ДП"Вищедубечанський лісгсоп" та КОУЛМГ про визнання незаконним рішення Рожнівської сільської ради Броварського району Київської області щодо відведення земельної ділянки та передачу її у власність та скасовано Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень. Дане рішення набрало законної сили.
 
Натхненні позитивним рішенням, продовжуємо і далі працювати на захист інтересів держави та повертати землі лісового фонду.

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(іншу картинку)