•  року
  • --
  • :
  • --
menu
< Попередня новина

27.10.2016 18:13 - давність новини: 8 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба Держлісагентства

На нараді у Держлісагентстві обговорили питання розвитку лісової галузі

Сьогодні під головуванням т. в. о. Голови Державного агентства лісових ресурсів Христина Юшкевич відбулася нарада щодо актуальних питань розвитку лісової галузі.

У заході взяли участь начальники обласних управлінь лісового та мисливського господарства.

Під час наради обговорено низку питань щодо показників фінансово-господарської діяльності підприємств облуправлінь, ведення лісового господарства та ін.

Зокрема, Христина Юшкевич звернула увагу на необхідність активізації роботи з сертифікації лісів за міжнародною системою FSC. Вона підкреслила, що питання сертифікації є важливим кроком у питанні європейської інтеграції України.

«Необхідно збільшувати площу сертифікованих лісів, адже цим ми показуємо суспільству, що в Україні ведеться невиснажливе лісове господарство, виконуються всі необхідні вимоги для ефективного використання лісових ресурсів та збереження лісів для майбутніх поколінь», - наголосила Христина Юшкевич.

Т. в. о. Голови відомства додала, що екологічно збалансоване і відповідальне ведення лісового господарства передбачає заготівлю лісоматеріалів та іншої лісової продукції при одночасному збереженні біорізноманіття та продуктивності лісів, природних екологічних процесів.

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(іншу картинку)