•  року
  • --
  • :
  • --
menu
< Попередня новина

22.02.2019 16:59 - давність новини: 5 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  прес-служба лісгоспу

Місцеві школярі долучились до підгодівлі лісових тварин

Окрім рослин лісогосподарські піприємства ще й активно дбають про тварин. Лісгоспи разом із єгерськими службами мисливських господарств здійснюють біотехнічні заходи спрямовані на збереження тварин, зокрема в складний зимово-весняний період, тварини особливо потребують підгодівлі.
Розуміючи важливість виховання серед дітей любові та поваги до природи і тварин, працівники намагаються активно залучати до співпраці та допомоги місцевих школярів.
Так, днями працівники ДП «Вищедубечанське лісове господарство» (лісничий Гоцик О.С., помічник лісничого Руденко В.Б.) спільно із школярами Жукинської школи та з єгерами мисливського господарства ТОВ «Метос», вирушили до лісу з метою викладки кормів для звірів.
Єгері регулярно проводять викладку різноманітних кормів у спеціально відведених біотехнічних комплексах. Всього на угіддях мисливського господарства таких комплексів 15. Вони обладнані автоматичними кормороздатчиками, які знаходяться в кормових двориках, годівницями, навісами для пернатої дичини, солонцями, купальнями, навісами для віників.
Діти не просто спостерігали за роботою єгерів, а і самі активно долучались до роботи на підгодівельних майданчиках, що знаходяться у Деснянському лісництві. Юні помічники із задоволенням розвішували кормові віники із кропиви, дуба і верби, розсипали кукурудзу у годівниці, моркву, розкладали сіль до солонців.
Сподіваємоь,що школярі дуже приємно провели час у лісі та дізнались від працівників лісгоспу багато цікавого про життя лісу та лісових мешканців.

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(іншу картинку)