•  року
  • --
  • :
  • --
menu
< Попередня новина

1.10.2021 21:07 - давність новини: 3 р.
Категорія: Загальні новини

Ми розпочали акцію "Створюємо ліси разом"!!!! Долучайтесь!

Сьогодні, 01 жовтня 2021 року, а це означає що лісівники по всій країни розпочали акцію "Створюємо ліси разом", яка започаткована в рамках програми Президента України «Зелена країна».
І символічно, саме в цей день, на відзнаку початку осінньої Акції Держлісагентства України «Створюємо ліси разом», було здійснено офіційне відкриття оновленого та доукомплектованого за підтримки ДП "Вищедубечанський лісгосп", класу Жукинського шкільного лісництва, що працює на базі ОЗНЗ «Жукинська ЗОШ І- ІІІ ступенів» та проведено посвяту в лісівники наших учнів.
У заході взяли участь: начальник Київського обласного та по м.Києву управління лісового та мисливського господарства Олексій Бойко, його заступник Тарас Васьків, заступник голови Вишгородської РДА Тетяна Волотовська, керівництво ДП "Вищедубечанський лісгосп" на чолі з директором Михайлом Головецьким, начальник відділу освіти Пірнівської сільської ради Оксана Пономаренко, начальник відділу освіти Вишгородської громади Вікторія Добровольська, заступник голови Пірнівської сільської ради Сергій Рупа, староста с.Жукин Альона Охай, працівники нашого лісгоспу та запрошені.
Учні та керівництво закладу старанно підготувались до даної події, створивши чудовий насичений сценарій. В якому були і пісні, і слова вдячності, і теплі вірші від другокласників , і досвід та настанови випускників та поважних гостей свята.
Відкриття класу та посвята в лісівники пройшла в надзвичайно теплій та дружній атмосфері.
Звісно лісівники не могли не скористатись можливістю і не долучити присутніх до акції "Створюємо ліси разом" в рамках програми Президента України «Зелена країна».
Гості з радістю прийняли пропозицію внести свій вклад в озеленення країни і разом з учнями та працівниками ДП "Вищедубечанський лісгосп" висадили на території Жукинської загальноосвітньої школи І- ІІІ ступенів 27 дерев (туї, ялівець та ялини).
Нагадуємо, що починаючи з другої полоди жовтня (в залежності від погодніх умов) лісівники будуть висаджувати одно- і двохрічні сіянці деревних та чагарникових порід в рамках акція "Створюємо ліси разом" і кожен може долучитися до масштабної еко-ініціативи та взяти участь у посадці. Для цього потрібно заповнити спеціальну форму реєстрації на участь в акції “Створюємо ліси разом”.
Крім цього, кожна людина може зробити благодійний внесок — 50 гривень за одне висаджене дерево. Лісівники садитимуть ліс безкоштовно, а всі кошти одразу йтимуть на користь підопічних фонду «Таблеточки», який вже 10 років допомагає онкохворим дітям та їхнім родинам.
Деталі про благодійну акцію можна прочитати на сторінці Державного агентства лісових ресурсів України або на спеціальному сайті за посиланням zelenakraina.gov.ua, на якому Ви також маєте можливість відслідкувати хід висадки лісу по окремих регіонах.

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(іншу картинку)