•  року
  • --
  • :
  • --
menu
< Попередня новина

2.03.2020 12:20 - давність новини: 4 р.

ДП "Вищедубечанський лісгосп" запрошує долучитись до Всеукраїнської акції «Відновлюємо ліси разом».

Запрошуємо долучитись до Акції «Відновлюємо ліси разом», яка пройде як по всій Україні,так і на території ДП "Вищедубечаснький лісгосп".


Міністерство енергетики та захисту довкілля спільно з  Державним агентством лісових ресурсів започатковують нову Всеукраїнську акцію «Відновлюємо ліси разом». Акція відбуватиметься за підтримки Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування.

Метою Акції є відновлення українських лісів, підвищення іміджу лісової галузі та професії лісівника, поінформованості суспільства щодо важливості та необхідності проведення лісогосподарських заходів, поширення знань про ліси та їх важливість для існування життя на планеті, поліпшення екологічної ситуації в країні, виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи.


Запрошуємо громадян України, учнівську та студентську молодь, представників інститутів громадського суспільства, органів влади, засобів масової інформації, державних установ та організацій, бізнесових структур долучатися до Акції «Відновлюємо ліси разом»

У рамках Акції відбудеться два безпрецедентних заходи:

- 21 березня, у Міжнародний день лісів, буде висаджено 5 мільйонів дерев.

- Тижневий Марафон садіння лісу. Протягом тижня, з 21 до 29 березня, у рамках Акції буде висаджено щонайменше 10 мільйонів дерев.

*Акція буде проведена одночасно у всіх областях України. У ЗМІ та на веб-сайтах державних лісогосподарських підприємств   обласних управлінь лісового і мисливського господарства буде зазначена вся необхідна інформація стосовно місць, де проводитиметься Акція.



ДП "Вищедубечаснький лісгосп" запрошує прийняти участь в акції у Міжнародний день лісів,  21 березня 2020 року, саме на території діяльності нашого лісгоспу.


Кожен охочий  зможе безпосередньо в лісі, прослухавши  короткий інструктаж від професійних лісівників, висадити одно-дворічні саджанці за допомогою спеціального обладнання.


З метою забезпечення всіх бажаючих необхідною кількістю інструментів та посадкового матеріалу 21.03.2020 року для прийняття участі у акції необхідна попередня реєстрація, до 15 березня 2020 року, шляхом подання заявки у довільній формі із особистими даними (ПІБ,контактний номер телефону, електронна пошта за наявності):


- або на електронну пошту info@vdlg.com.ua

- написати в приватні повідомлення сторінки m.me/vdlg.com.ua 

- за телефоном: 0972749381 (контактна особа Іван).

для участі ОБОВ'ЯЗКОВА ПОПЕРЕДНЯ РЕЄСТРАЦІЯ 

ПРОХАННЯ без попереднього узгодження самостійно не відвідувати і не шукати вказані  ділянки, УТОЧНИТИ ПОПЕРЕДНЬО місце централізованого збору будь-яким із вищевказаних способів.

 

Дякуємо за розуміння 

Назва підприємства

Дата проведення

Місце проведення заходів (лісництво,квартал,виділ,село ,район)

Площа ділянки

Вищедубечанський лісгосп

21.03.2020

 

Дубечанське лісництво, Вишгородський р-н, с.Нижча Дубечня, 15 км від м.Вишгород)

квартал 692 виділ 1

0,4

Квартал 692 виділ 4

0,1

Квартал 692 виділ 4

0,5

Квартал 695 виділ 7

0,3

Квартал 704 виділ 3

0,7

Квартал 705 виділ 12

0,7

Хотянівське лісництво (Вишгородський р-н, с.Новосілки, 13 км від м.Вишгород)

Квартал 796 виділ 0,4

 

 

 


 


 


 


Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(іншу картинку)