•  року
  • --
  • :
  • --
menu
< Попередня новина

15.10.2018 11:39 - давність новини: 6 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  прес-служба лігсоспу

Державною лісовою охороною ДП "Вищедубечанський лісгсоп" було проведено рейд по виявленню випадків порушення вимог полювання

14 жовтня 2018 року державною лісовою охороною ДП "Вищедубечанський лісгосп" за участю в.о.районного мисливствознавця Демидася І.М. та із залученням представників єгерської служби мисливського господарства ТОВ "Лісовий філін", було проведено рейд по виявленню випадків браконьєрства та інших порушень правил полювання.
За результати рейду було виявлено порушення правил полювання на землях державного мисливського резерву та складено 6 протоколів про притягнення до адміністративної відповідальності у вигляді штрафів, на загальну суму 6120 грн.

ДП "Вищедубечанський лісгосп" нагадує, що громадяни, які порушать правила: полюватимуть без належного на те дозволу, у заборонених місцях чи час, недозволеними знаряддями або способами, нестимуть адміністративну відповідальність згідно статті 85 КУпАП. Також за незаконне полювання на тварин або на заборонених територіях статтею 248 ККУ визначено кримінальне покарання від штрафу до обмеження волі – до 3-х років.


Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(іншу картинку)