•  року
  • --
  • :
  • --
menu
< Попередня новина

18.09.2018 20:58 - давність новини: 6 р.
Категорія: Анонси
Автор:  прес-служба Держлісагенство

25 ВЕРЕСНЯ – IV З’ЇЗД ЛІСІВНИКІВ УКРАЇНИ

25 вересня 2018 року відбудеться IV з’їзд лісівників України.

За всю історію незалежної України з'їзд широкої лісівничої громадськості скликався тричі. Це відбувалося в умовах, коли перед лісовою галуззю поставали серйозні проблеми і питання вибору подальших шляхів розвитку, що ми бачимо і зараз: у законодавчих змінах посилюють податковий тиск на лісове господарство; нависла загроза щодо передачі лісів у концесію; відсутнє фінансування для лісів Півдня і Сходу; штучне формування в суспільстві негативної думки про роботу лісівників.

Головною метою скликання IV з’їду лісівників України є опрацювання спільних рішень за участю фахівців лісового господарства, урядовців, закордонних експертів, інвесторів, представників деревообробного сектору щодо подальшого розвитку та реформування лісового господарства на основі європейських стандартів та досвіду.  

IV з’їзд лісівників України може бути поворотним етапом відродження українського лісівництва, поштовхом до подальшого сталого розвитку лісової галузі країни.

До участі в з’їзді запрошено керівництво держави, народних депутатів України та інших.  

Дата та час з’їзду: 25.09.2018 об 11:00 годині

Місце проведення: м. Київ, проспект Броварський, 15 (Міжнародний виставковий центр, павільйон № 3, вхід № 3-А, конференц-зал № 14)

Акредитація ЗМІ до 18.00 год. 24.09.18 на e-mail: press_lis@ukr.net (зазначити ПІБ, назву ЗМІ та контактний телефон), тел. для довідок: (044) 234-23-48, 095-445-75-50


Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(іншу картинку)