•  року
  • --
  • :
  • --
menu
< Попередня новина

23.02.2017 14:18 - давність новини: 7 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба Київського обласного та по м. Києву УЛМГ

17 лютого 2017 року року відбулось засідання Громадської ради при Київському обласному та по м. Києву управлінні лісового та мисливського господарства

Днями в Київському обласному та по м. Києву управлінні лісового та мисливського господарства (далі – Управління) відбулось засідання Громадської ради.

На засіданні були присутні члени Громадської ради , керівництво Управління, депутати Київської обласної ради: голова постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, промисловості, підприємництва, торгівлі, регуляторної, інноваційно-інвестиційної політики, зовнішньоекономічних зв’язків та фінансового забезпечення розвитку - області Кармазін С.В., голова постійної комісії обласної ради з питань капітального будівництва, архітектури, транспорту та зв'язку Бунін С. В. та представники деревообробних підприємств Київщини.

Учасники обговорили стан та перспективи розвитку ринку необробленої деревини та актуальні питання з ведення лісового господарства.

Т.в.о. начальника Управління Васьків Т.Я. наголосив на необхідності активізації роботи з потенційними покупцями лісопродукції в умовах заборони експорту лісоматеріалів у необробленому вигляді та розширення співпраці з громадськістю.

Більш детально youtu.be/EMzHILsHKmY

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(іншу картинку)