•  року
  • --
  • :
  • --
menu
< Попередня новина

23.11.2016 14:30 - давність новини: 7 р.
Категорія: Анонси
Автор:  Аукціонний Комітет з організації та проведення аукціонних торгів

«08» та «09» грудня 2016 року відбудеться загальний аукціон з продажу необробленої деревини лісогосподарських підприємств Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства (ресурс І-го кварталу 2017 року).

Сесія з продажу хвойних порід деревини (всі сортименти) відбудеться 08 грудня о 10:00 годині.
Сесія з продажу листяних порід деревини (всі сортименти) відбудеться 09 грудня о 10:00 годині.
Торги проводяться в приміщенні Товарної біржі «Київська агропромислова біржа» (м. Київ, вул. Велика Васильківська, 5, корп. 6Б, 5-й поверх, торговий зал ТБ «Київська агропромислова біржа»). 
Суб`єкти підприємницької діяльності та фізичні особи, що бажають взяти участь в аукціонах, подають за адресою 01004, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 5, корп. 6 Б, 5-й поверх, тел. (044) 230-95-49 такі документи:
1.   Заяву на участь в аукціонних торгах.
2. Належним чином засвідчені копії Свідоцтва про державну реєстрацію підприємства або Виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (юридичної особи або фізичної особи – підприємця) та установчих документів (статуту).
3. Копії довідки про взяття на облік платника податків, довідки з державного комітету статистики України та свідоцтва про реєстрацію платника податку на додану вартість (свідоцтва про сплату єдиного податку).
4.Довідка за підписом керівника суб`єкта господарювання щодо обсягів фактично переробленої необробленої деревини за попередній квартал.
5.Довіреність уповноваженим особам покупця з повноваженнями на участь в аукціоні та на підписання договорів купівлі – продажу.
6.Документ (копія платіжного доручення), що підтверджує перерахування гарантійного внеску у розмірі 5 відсотків від вартості заявлених на купівлю лотів.

Документацію з проведення аукціонних торгів та перелік деревини, що виставляється на аукціонні торги, можна одержати за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 5, корп. 6 Б, 5-й поверх (e-mail: office@agrostock.kiev.ua), а також з офіційного веб-сайту біржі www.visnik.kiev.ua.
Прийом заявок на загальний аукціон (ресурс І-го кварталу 2017 року) завершується 06 грудня 2016 року о 15:00 год.

Коментарів (0)

Коментарі відсутні

Написати новий коментар (всі поля обов`язкові):


(іншу картинку)